Имам една дреболия която ме дразни и не можах да открия из форума някой да е питал за това. Когато заключа от дистанционното и задържа копчето, комфорта сваля всички прозорци, при заключване и задържане обаче не иска да ги вдигне. Когато заключа с ключа и го задържа ги вдига. Някой да се е сблъсквал с това и да има идея как да се реши?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с комфорт на ел.стъкла
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеИмам една дреболия която ме дразни и не можах да открия из форума някой да е питал за това. Когато заключа от дистанционното и задържа копчето, комфорта сваля всички прозорци, при заключване и задържане обаче не иска да ги вдигне. Когато заключа с ключа и го задържа ги вдига. Някой да се е сблъсквал с това и да има идея как да се реши?
За съжаление.
И на мен ми липсва - бях свикнал на 147цата ако забравя някое стъкло, да си го вдигна така.
Само най първите 159ки могат да ги вдигат, след средата на 2006та мисля спират да могат, най вероятно от съобажения за сигурност.
Даже в книжката си има табличка какво прави ключа с различните бутони по различен начин.Last edited by Yavor; d.m.y г., 16:32.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Странно...моите се вдигат при задържане на бутона за заключване и си се свалят при задържане бутона за отключване. Произведена е 12.2006 г.Last edited by sasho_n2; d.m.y г., 17:33.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Много тъпо...да си бях взел от първите...мерси Явка, проблем значи няма. Между другото "БРАВО", май ти си единствения който чете книжките, другите караме по метода проба-грешкаAlfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеСтранно...моите се вдигат при задържане на бутона за заключване и си се свалят при задържане бутона за отключване. Произведена е 12.2006 г.Моята е 11/2006 и си ги вдига
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Слагаш съпротивление да си мисли, че има анти пинч сензор и почва да ги вдига , но е играчка голяма.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеСлагаш съпротивление да си мисли, че има анти пинч сензор и почва да ги вдига , но е играчка голяма.
Ако не е кой знае каква драма бих искал да имам точно тази екстра.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеСлагаш съпротивление да си мисли, че има анти пинч сензор и почва да ги вдига , но е играчка голяма.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
И аз да се включа моята е 2002 вътрешен феис там става ли номера или въобще няма такава финкция?
много е добра,пробвах със задържане но няма ефект!
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеСлагаш съпротивление да си мисли, че има анти пинч сензор и почва да ги вдига , но е играчка голяма.
---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеИ аз да се включа моята е 2002 вътрешен феис там става ли номера или въобще няма такава финкция?
много е добра,пробвах със задържане но няма ефект!
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСтава да,даже буксата си седи под кората на вратата,друг е въпроса че аз имам пинч сензори от 147,които може и да станат,но трябва внимателно да се извадят от уплътненията,или да се унищожат уплътненията
---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Само външния фейс го може тоя номерAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеИ вътрешния го може .. или поне на моята работи
как да разбера дали имам анти-пинч сензори?
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеколега коя година е и как точно работи?
как да разбера дали имам анти-пинч сензори?
задържаш отключване и сваля .. съответно задържаш заключване и вдига .. за сензорите не мога да кажа, но ако си сложиш ръката при вдигане ще те болиAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Съпротивлението на сензора в отпуснато състояние е около 1 kΩ при нашите коли, и под 400 Ω при натиснат сензор. Демек слагайте по един резистор 1kΩ на буксите. Сега дали ще ви тръгне тази функция след това немога да гарантирам.
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:51 ----------
Comment
Comment